RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Juniorlaget fortsatt ubeseiret

Sist oppdatert:
VALLE (vif.no): Med en god førsteomgang la Vålerengas juniorer grunnlaget for seier i årets andre byderby. Skeid ble slått 2-0 i interkretsserien torsdag kveld etter scoringer av Fredrik Carlsen og Dennis Obeng.

Vålerenga gikk aggressivt ut og presset Skeid bakover. Etter seks minutter sendte Vålerenga en høy ball i retning Skeids mål. Dennis Obeng gikk i duell med Skeids keeper som bommet på ballen og sendte Obeng i bakken. Dommeren pekte på ellevemetersmerket og Fredrik Carlsen satt straffen kontrollert i mål.

Knappe tyve minutter senere doblet Dennis Obeng ledelsen. Andreårsjunioren mottok et oppspill fra kaptein Joakim Bekken på høyresiden og kjempet seg forbi Skeidforsvaret før han sendte ballen i keepers lengste hjørne.

Gode før pause
– Jeg synes vi presterer en bedre førsteomgang enn andreomgang. Vi bestemte oss for å gå hardt ut og sette presset høyt fra start. Det synes jeg vi lykkes med, sier Vålerengatrener Ken Eilif Nilsen til vif.no.

– I andreomgang er vi ikke like flinke, vi slipper oss litt ned og gutta er kanskje litt fornøyde med at vi lykkes så bra før pause med et såpass ungt lag. Men jeg synes vi kommer oss utover i omgangen, så jeg er stort sett fornøyd med det vi presterer i dag.

Mange spillere leverte solid innsats mot Skeid, men treneren la spesielt merke til tre spillere.

– Midtstopper Kristoffer Thuen er veldig bra i dag. Han rydder opp bakerst og er trygg. Fredrik Carlsen er god på midtbanen, han er en motor og orker å jobbe hele tiden. Det samme gjelder Joakim Bekken som spiller en god kamp på høyrebacken, forteller Nilsen.

Bred stall
Bare to av spillerne som startet mot Kongsvinger i årets første seriekamp, var i startoppstillingen mot Skeid. Det vitner om bred stall og mange gode juniorspillere.

– Vi har en veldig god bredde i stallen i år og det trenger vi. At vi leverer såpass bra med et ungt lag i dag er vi veldig fornøyd med. Det er mange kamper for tiden, vi hadde med spillere på A-laget i NM på onsdag, i dag spilte vi mot Skeid i interkretsserien og på lørdag venter Sprint-Jeløy i 2. divisjon. Det er viktig at vi får brukt hele troppen, avslutter Nilsen.

5. runde, Junior interkrets
Vålerenga – Skeid 2-0 (2-0)
Valle Hovin kunstgress – 60 tilskuere
Mål: 1-0 Fredrik Carlsen (str. 7), 2-0 Dennis Obeng (25)
Gule kort Vålerenga: Robin Vikskjold, Adnan Haidar, Christer Jensen
Vålerengas lag (4-4-2): Robin Vikskjold – Joakim Bekken, Kristoffer Thuen, Fredrik Thapper (Mathias Samuelsen fra 66), Amin Nouri – Bajram Ajeti (Dan Fellus fra 66), Adnan Haidar (Mustafa Achrifi fra 57), Fredrik Carlsen (Felix Stephensen fra 73), Kristian Brix (Adnan Haidar fra 77) – Dennis Obeng, Jonas Tekle (Christer Jensen fra 57).
Tidligere kamper:
Lyn - Vålerenga 2-2
Vålerenga - Follo 3-0
Vålerenga - KIL/NTG 3-3
Stabæk - Vålerenga 1-2
Tabell og kampoppsett for junior interkrets.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere