RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Juniorlaget mot FFK på lørdag

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Også juniorlaget starter treningskamp-sesongen på lørdag. I timene før a-lagets kamp mot Sandefjord spiller Vålerenga mot Fredrikstad i Vallhall. Kampstart er klokka 12.00.

I år som i fjor gikk juniorgutta på en smell i Color Line Cup i Ålesund og endte til slutt på sjetteplass. Fjorårets jubelsesong viste at turneringa langt fra er en pekepinn på hva vi kan vente oss av unggutta i året som kommer, men heller er nyttig matching for de yngste.

- Turneringa var først og fremst læring for oss. Vi har mange unge spillere i juniortroppen i år og målet vårt var å matche de nye gutta. Vi manglet flyten i Ålesund, men det var mange som viste seg frem fra en positiv side, sier juniortrener Raymond Mikkelsen til vif.no.

- Vi fikk ganske klare svar på hva vi bør jobbe med i tida fremover. Det tar vi tak i nå, så vi er ikke spesielt bekymret over at vi ikke havnet høyere i turneringa.

Dennis Obeng scoret fire av Vålerengas seks mål i Ålesund og viste at målformen er inntakt. Kristian Brix og Kristoffer Thuen scoret de to siste målene. Tre tap på fire kamper er uvant kost for seiersvante VIF-juniorer, men Mikkelsen forteller om jevne kamper.

- Kampene mot Aalesund og Lyn var jevne og gode kamper der vi ikke hadde marginene på vår side, men våre yngste fikk nyttig erfaring. Det var det viktigste.

Lørdag venter Fredrikstads juniorer i Vallhall til årets første treningskamp. Det betyr gjensyn med fjorårets juniortrener Glenn Rostad som i år har ansvaret for talentene i plankebyen. Vålerengas unggutter går på banen for å vise at de er bedre enn resultatene fra Ålesund tilsier.

- Vi håper å snu den dårlige trenden fra Ålesund nå som treningskampene starter. Vi liker ikke å tape.

- Vi sliter med en del skader, men får samtidig betalt for å ha en stor juniortropp, avslutter Mikkelsen.

Vålerenga møtte FFK fire ganger i 2006 og vant samtlige kamper. Fredrikstad leverte likevel en meget god sesong og knivet lenge med VIF-juniorene om interkretstittelen. Dessuten spilte de seg frem til semifinalen i jr-NM der de tapte mot Start som senere slo RBK i finalen.

Les mer om U-gruppas vinterprogram her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere