RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Juniortap mot LSK

Ledet 3-1, tapte 3-4.

Vålerengas juniorlag tapte torsdag kveld 4-3 mot Lillestrøm jr i Interkretsserien inne i LSK-hallen.

Vålerenga juniorene startet kampen bra og skapte et par farligheter allerede fra start, men det var Lillestrøm-juniorene som tok ledelsen etter drøye 9 minutters spill da de utnyttet et noe passivt VIF-forsvar.

Vålerenga-spillerne lot seg ikke knekke av Lillestrøms tidlige scoring, og etter 16 minutters spill var Vålerenga spissen Nicolas Tvinde både god og heldig da han klarte å krangle med seg ballen og fikk satt inn 1-1.

Tre minutter senere var Vålerenga-angriperne våkne da de vant ballen høyt på banen og Andreas Lund løp seg fri og satte enkelt ballen under Lillestrøms keeper og i mål.

Vålerenga fortsatte å presse et Lillestrøm-lag som forøvrig er serieleder i Interkretsserien.

Etter 36 minutters spill er Vålerengas høyrekant Kristian Grande våkent frempå da Lillestrøm-keeperen leverer et dårlig utspill, alene med keeper viser Grande ingen nåde og hamrer inn 1-3-ledelse til Vålerenga.

Vålerenga gikk dermed til pause med en fortjent 1-3 ledelse.

Tre enkle mål

I andre omgang økte temperaturen og aggressiviteten betraktelig, og det var LSK som kom best i gang da deres frispark fra langt hold gikk rett i mål bak et meget passivt Vålerenga-lag. Dermed ble det ny spenning i kampen.

Bare ti minutter senere utnytter Lillestrøm nok engang et passivt VIF-forsvar og en uheldig Vålerenga-keeper mister ballen til en Lillestrøm-spiller som skyter ballen i åpent mål, og dermed var lagene likt.

To minutter senere redder Vålerengas keeper en kjempesjanse da han alene med Lillestrøms spiss redder mesterlig.

Etter drøye 70 minutters spill ble Lillestrøm tildelt straffespark da dommeren mente ballen traff hånden til en Vålerenga-junior. Til store protester fra Vålerengas spillere. Vålerengas keeper reddet straffen enkelt og spenningen i kampen var fortsatt tilstede.

Syv minutter før slutt fikk LSK score nok et enkelt mål da de stusset en corner rett i mål.

Etter målet presset Vålerenga-juniorene på for å få en utligning, men kunne ikke hindre at Lillestrøm-juniorene stakk av med 4-3-seieren.

- Ble for lette

- Første omgangen er vi brukbart fornøyd med, vi møter et Lillestrøm-lag som vi er bedre enn, og vi føler selv vi gikk til pause med en fortjent 3-1-ledelse. Det blir riktignok litt hawaii-fotball til tider, men vi er gode i det høye presset og får 2 av 3 scoringer på bakgrunn av det, det er vi veldig godt fornøyd med, forteller trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no.

- Andreomgangen har Lillestrøm noen spillere fra benken de kan sette inn som ikke vi har, det er en grunn til at Lillestrøm er ett av de beste juniorlagene i Norge for øyeblikket. De setter innpå en 3-4 mann til pause som har erfaring fra høyere nivå, og det er nok, de bidrar til at det snur. Vi blir for lette i duellspillet og slipper inn mål på dødballer. Å gi bort en 3-1-ledelse er vi ikke fornøyd med, men nå tar vi ferie og så kommer vi sterkere tilbake på JET-turneringen, avslutter Olsen.

Lillestrøm jr – Vålerenga jr 4-3 (1-3)
Interkretsserien, LSK-hallen, 24. juni 2010

Tilskuere: ca 30

Mål: 1-0 LSK(9), 1-1 Nicolas Tvinde(16), 1-2 Andreas Lund(19), 1-3 Kristian Grande(36), 2-3 LSK(51), 3-3 LSK(63), 4-3 LSK(83)

Gule kort VIF: Christoffer Bergersen, Haakon Farstadvoll

Vålerenga jr: Kristian Krohn-Holm – Soliman Aoudia – Christoffer Bergersen – Deniz Payasli – Lars Vincent Andersen (Ole Korshavn Sandnes inn 45) – Kristian Grande – Haakon Farstadvoll (kpt) – Andreas Lund – Mikael Johansen – Shola Akinemy (Bjørn Johnson inn 65) – Nicolas Tvinde

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere