RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Justin Bieber må i retten på Valentines Day

Sist oppdatert:
Miami Beach (NTB-Reuters): Popstjernen og hjerteknuseren Justin Bieber (19) som er tiltalt for fyllekjøring, må møte i retten 14. februar,

Det canadiske tenåringsidolet ble pågrepet i forrige uke for å ha råkjørt i en Lamborghini i et boligstrøk mens han var ruspåvirket. Han ble løslatt samme kveld etter å ha betalt en kausjon på 2.500 dollar, omkring 15.000 kroner.

I februar må Bieber svare for fyllekjøringen, kjøring med utgått sertifikat og for å ha protestert under pågripelse. Blir han funnet skyldig, risikerer han fengsel i opp til seks måneder. Rettseksperter tror imidlertid at Bieber vil få en mildere straff ettersom dette er første gangen han har blitt arrestert.

Det er usikkert om han selv møter opp i retten i februar, skriver Reuters.

Arrestasjonen 23. januar kommer som det siste i en serie negative presseoppslag for 19-åringen den siste tiden. Han er blitt anklaget for å ha kastet egg på en nabos hus, og politiet gjennomførte en razzia i boligen hans i kjølvannet av beskyldningene. (©NTB)

Fengselets bilde av Justin Bieber etter at han torsdag ble pågrepet for ruskjøring i Miami. Foto: AP

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere