*Nettavisen* Nyheter.

Justin støtter Britney

Britney Spears ekskjæreste Justin Timberlake trer støttende til etter at superidolet ble frastjålet bilder av sin nyfødte sønn.

25.10.05 12:02

(SIDE2): Fotografiene av Briney Spears, hennes ektemann Kevin Federline og parets nyfødte sønn ble fredag publisert på internett. Kun få timer senere var bildene fjernet, etter at Britneys plateselskap gikk offentlig ut og truet med søksmål.

Mandag fikk Britney uventet støtte av eks’en Justin Timberlake.

- Når en person som henne, som helt klart er en søt person, får sitt første barn, så la jenta være i fred, sa Timberlake til «Access Hollywood» ifølge nyhetsbyrået AP.

Etter trusler om søksmål, fjernet nettstedet tangiblebrit.com bildene av popdronningens sønn og la i stedet for ut en beklagelse:

«Til Britney, Keving, Sean, Jive Records, Sony BMG og alle andre som jeg har fornærmet med dette – jeg er svært lei meg for den smerten jeg har påført dere».

Britney Spears’ baby, som ble født 14. september i år, har ikke blitt sett offentlig frem til nå. Hans navn har heller ikke blitt offentliggjort. Men ifølge AP blir navnet trolig Sean Preston Federline.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Foto: Scanpix)

Etter sitt gjennombrudd i 2002, mente mange at Timberlake parodierte sin tidligere kjæreste i musikkvideoen til hitlåta «Cry Me a River».

Timberlake har datet Camerron Diaz siden 2003.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.