RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Øk sexlysten naturlig

Sist oppdatert:
Vi forteller deg hvordan du øker sexlysten ved hjelp av naturlige metoder.

(SIDE2): Du kan øke sexlysten din uten hjelp av verken medikamenter eller store livsstilsendringer.

Ved å velge riktig mat og føre en sunn livsstil kan din libido raskt bli bedre.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Her er hvordan du enkelt øker din libido på en naturlig måte.

Cilli
Chilipepper gir ikke bare krydder til maten, men det kan også øke temperaturen på soverommet. En av hovedingrediensene er kjemikaliet capsaicini som løfter humøret ditt og setter fart på endorfinene dine.

Trening
Trening får deg ikke bare til å se bra ut, den hjelper deg også med å få et bedre sexliv. Ved å trene øker du blodgjennomstrømningen til nedre del av kroppen og dette er spesielt viktig med tanke på lyst og tenning. Dette er noe menn bør tenke på.

Trøfler
Det finnes ingen håndfaste beviser på at trøfler påvirker din libido, men noen trøffelsorter inneholder pheromones. Disse stoffene trigger reproduksjonsoppførselen til purker, og dette skal visstnok være bevis nok på at det påvirker også oss mennesker. Det er også slik at et av kjemikaliene som produseres av trøfler er lik mannlig svette. Dette er positivt fordi mannlig svette er en av hovedingrediensene i kvinnelig tenning.

Sjokolade
Sjokolade inneholder det samme kjemikaliet som kroppen produserer når vi forelsker oss. I tillegg kan mørk sjokolade påvirke blodkarfunksjonen og forbedre hjertets helse, noe som er spesielt bra for menn. Et sunt hjerte betyr en sunn libido da blodårene som omkranser hjertet også omkranser penis.

Balansert diett
Sørg for å spise variert og sunt, slik at du holder deg sunn og har energi. Unngå for mye ferdigmat og produkter som inneholder mye sukker og fett.

Asparges
Asparges inneholder vitamin E som visstnok skal stimulere hormonene.

Unngå alkohol
Du føler kanskje at du blir mer tent etter et par drinker. Faktisk er det slik at effekten av alkohol har motsatt virkning. Alkohol kan få deg til å føle deg deprimert og i tillegg kan du få større midje. Jo større midje man har jo mindre testosteron har man. Lite testosteron betyr i sin tur lav libido. Dette gjelder spesielt for menn.

Søvn
Rapid Eye Movement (REM)- søvn er viktig for å opprettholde blodsirkulasjonen til penis. Det er også slik at jo mer uthvilt du er jo mer interessert er du i sex. Det henger alt sammen med det å ha en sunn livsstil. Jo mer stress du kan eliminere, og blodgjennomstrømning du kan forbedre, jo høyere vil din libido bli.

Østers
Østers inneholder mye sink, et mineral som produserer testosteron. Testosteron er en hovedingrediens for å øke libidoen til både kvinner og menn.

Akupunktur
Ved å styrke nyrene skal akupunktur føre til at man får økt sexlyst.

Les mer:Mer sex med akupunktur

Avocado
Bare formen på denne frukten gir erotiske assosiasjoner. Faktisk ble denne frukten kalt «ahuacatl» av Aztekerne. Oversatt betyr dette testikkel. Avocadoen er rik på både omega-3 og sink. Omega-3 syrene hjelper deg å holde deg tynn og gir deg energi, mens sink gir deg høyere testosteronnivå.

Stress ned
Bruk øvelser som får deg til å stresse ned og sett på musikk som får deg til å slappe av.

Urter
Urter som Rosenrot, Ginseng, Damiana, Ginko Biloba, Schisandra, Muir Puama og Tribilus terrestris skal påvirke hormonene i kroppen og påvirke sexlysten i positiv retning.

Les mer:Få økt sexlyst

Maca
Denne roten fra Peru skal gi både kvinner og menn høyere libido. En undersøkelse gjennomført av «Journal of Urology» viste at dette var tilfellet og både lyst og performance skal bedres ved hjelp av denne roten.

Les mer om Sex & Samliv her

(Kilder: AOL, WebMD og Wikipedia )

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere