RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kabelfeil på Oslo S skaper togtrøbbel

En kabelfeil på Oslo S gjør at det er stopp for lokaltogtrafikken mellom Oslo S og Bryn. Togene fra Lillestrøm snur på Bryn stasjon.
En kabelfeil på Oslo S gjør at det er stopp for lokaltogtrafikken mellom Oslo S og Bryn. Togene fra Lillestrøm snur på Bryn stasjon. Foto: Peter Krefting/Flickr
Sist oppdatert:
Lokaltogene gjennom Groruddalen kommer ikke frem til Oslo S.

En kabelfeil på Oslo S, som da særlig rammer signalanlegget, har gjort sitt til at det ikke går noe togtrafikk mellom Oslo og Lillestrøm gjennom Groruddalen.

Det er full stopp mellom Oslo S og Bryn stasjon.

Jernbaneverket vet ikke hvor lang tid det vil ta før togtrafikken mellom Oslo og Lillestrøm - gjennom landets tettest befolkede dalføre - er på skinner igjen.

- Men dette rammer kun lokaltrafikken gjennom Groruddalen. Fjerntogene og Flytoget, som kjører gjennom Romerikesporten, går som normalt, opplyser pressevakt Jan Erik Kregnes i Jernbaneverket, til Nettavisen.

- Tog fra Lillestrøm snur på Bryn, sier han.

NSB skriver på sine nettsieder at de jobber med å organisere buss/taxi-transport mellom Oslo S og Bryn. De oppfordrer passasjerer til å benytte T-banen mellom Bryn (Brynseng) - Oslo S (Jernbanetorget).

Få de siste trafikkoppdateringene her:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere