RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kaia Storvik slutter som sjefredaktør i Dagsavisen

Kaia Storvik (37) slutter som sjefredaktør i Dagsavisen etter fire år.

Oslo (NTB): Avisen går nå vekk fra sin todelte lederstruktur og fortsetter med én toppleder som både har redaksjonelt og økonomisk ansvar.

Storvik delte jobben som sjefredaktør med Arne Strand, men han ble i november i fjor erstattet av Eirik Hoff Lysholm (39) som ble administrerende direktør. Lysholm fortsetter i avisen, nå som eneansvarlig.

– På det nåværende tidspunkt er ikke dette en stilling som ville vært aktuell for meg. Jeg har fått tilbud om en annen, redaksjonell lederstilling i Dagsavisen, men benytter nå muligheten til å tenke nytt etter ni gode år i Dagsavisen, sier Kaia Storvik i en uttalelse

Mentor Medier, som eier 91 prosent av Dagsavisen, har i de siste månedene vært gjennom en større kostnads- og effektiviseringsprosess. Konsernstyret har bedt om en gjennomgang for å sikre en langsiktig, effektiv drift av alle virksomhetsenheter. Foruten Dagsavisen eier Mentor Medier også avisen Vårt Land. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere