RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kakerlakker på cruise

Sist oppdatert:
Amerikanske helseinspektører har funnet kakerlakker ombord i det høyt profilerte cruiseskipet Queen Elizabeth II , som er selve flaggskipet til Cunard Lines og Carnival
I tilegg til at det funnet kakerlakker ombord, avdekket helseinspektørene en rekke sanitære brudd, blant annet mugg, dårlig matbehandling og møkkete kjøkkenutstyr.

Queen Elizabeth tilhører cruiselinjen Cunard, den mest profilerte linjen og skipet i flåten til verdens største cruiserederi, Carnival Cruises.

Funnene kommer etter at bransjen de siste par månedene har slitt med utbrudd av omgangsyke og diarè ombord i en rekke cruiseskip. Seneste i rekken av skip rammet av mageplager er det tidligere flaggskipet til Norwegian Cruise Lines, SS Norway.

Utbruddene har også rammet cruiserederienes bunnlinjer i fjerde kvartal samt bookingaktiviteten.

Det var 3. januar i år at de amerikanske helseinspektørene var ombord Queen Elizabeth II, og kakerlakkene ble funnet under et utstyrskap i et av kjøkkenene. Det 34 år gamle skipet var innom Fort Lauderdale da inspeksjonen fant sted.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere