I bloggen sin tar Shabana Rehman Gaarder et oppgjør med det hun allerede i tittelen betegner som «kvinne og frihetshatere blant ungdommer».

Bakgrunnen er blant annet denne meldingen, som hun oppgir å ha fått fra Ishaq Bin Hamad Mohammad via Facebook:

«Vi skulle hatt mange som bror Mohyeldeen i Norge. Han fortjener en pris pga hans fantastiske uttalelser! Synes egentlig synd på deg. Du vet ikke hva frihet er. Du tror at det å være HORE er den største friheten man kan få, så du gjør alt for å oppføre deg som en.Du skulle ikke hatt rett til å kalle deg muslim, din hykleriske kafira!»

- Samfunnsproblem
I bloggen skriver Shabana:

«Kvinnehatet de representerer er et samfunnsproblem som vokser i Norge, og som blir stadig mer skamløs, ford de ikke engang gidder å skrive anonymt lenger.»

Og:

«Denne unge mannen tror tydeligvis det er å være en god muslim å slenge horemeldinger til en voksen gift kvinne under fullt navn er en helt ok handling.»

- Har skolene sviktet?
«Har skolene sviktet totalt i hva et demokrati er og hvordan det fungerer, eller er dette en ukultur som handler om politisk Islam og volds og hat -aksept?» spør den frittalende stand-up-komikeren.

Hun skriver at man kan le av meldingene, slette dem og gå videre, men mener at holdningene, frekkheten og personangrepene har gått så langt at det er riktig å offentliggjøre dem og de som står bak.

Les bloggen hennes her.

- Mohyeldeens lillebror
Meldingen ble sendt fra Ishaq Bin Hamad Mohammads Facebook-profil. Kilder i Larvik opplyser at han er lillebroren til Mohyeldeen Mohammad, som ble kjent da han advarte mot mulige terroranslag mot Norge i forbindelse med en demonstrasjon mot Dagbladets publisering av en Muhammed-tegning.

Nettavisen har forsøkt å få kontakt med Ishaq Mohammad, men uten å lykkes.