RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kalvens siste kamp?

Sist oppdatert:
Christian Kalvenes kan bli å se for siste gang på Brann Stadion i kveld. Lørdag kan han debutere mot Falkirk for Dundee United.

Christian Kalvenes har fått et konkret tilbud fra den skotske klubben og tilbudet skal ikke være dårlig. Til tross for at Dundee er en av klubbene som sliter økonomisk i den skotske ligaen forteller våre skotske kilder at han skal være tilbudt en lønn på 1500 pund i uken. Det tilsvarer rundt 17 000 kroner og dermed en årslønn på mellom 7-800 000 kroner.

Det som gjenstår nå er at Kalvenes aksepterer budet. I Skottland vil en ha det til at det er konen som har det siste ordet også der i huset.

Det har ikke vært mulig å få kontakt med Christian Kalvenes i dag.

Craig Brewster som er Dundees manager ønsker å bruke ventrebacken allerede på lørdag i serieåpningen mot Falkirk. Han og Kalvenes er blitt enige om å snakkes i løpet av dagen. Der vil Kalvenes gi skotten et endelig svar.

Det var ikke i skottenes interesse at Kalvenes skulle spille kampen i kveld, men det skal han i følge Per Ove Ludvigsen.

- Overgangen er mer sannsynlig nå enn den var for to dager siden. Nå snakker alle parter sammen og det er kommet et konkret tilbud på bordet til Christian.

- Er det riktig tidspunkt å selge en forsvarsspiller nå?

- Vi har vurdert det slik at vi klarer å komme oss gjennom denne sesongen uten Christian, men på sikt må vi erstatte ham med en defensiv venstre flanke.

- Dere leder serien ved halvspilt. Dere selger, men kjøper ikke. Tør du som direktør gå inn i høstsesongen uten å forsterke laget?

- Vi er ikke ute etter å kjøpe i desperasjon. Vi er i markedet, men det er ikke mye som peker seg ut. Dette vinduet kan godt komme og gå uten at vi får forsterkninger. Vi satser på at det vi har holder, sier gambleren Per Ove Ludvigsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere