RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kameleonen Michael Moore

Sist oppdatert:
Regissøren har vært svært mye omtalt i media verden over det siste året, men han er ikke like opptatt av sin egen garderobe som andre kjendiser. Se bilder.

Michael Moore har engasjert folk verden over med «Fahrenheit 911», og søndag ble han hyllet under People's Choice Awards.

Nå har han sagt han vil gå den farmasøytiske industrien i USA nærmere i sømmene i sitt neste prosjekt, og store farmasøytiske firmaer i USA har sendt ut informasjon til sine ansatte med en oppfordring om å være på vakt over en «ustelt kar i baseball-lue».

Se forskjellen
Mange kjenner nok igjen denne beskrivelsen av Moore, men da han dukket opp på People's Choice Awards søndag så det ut som om han hadde hatt homsepatruljen på besøk.

Da møtte han nemlig nyklippet, nybarbert og i dress, og gled rett inn i rekken av velkledde kjendiser.

Så kanskje det blir vanskeligere for farmasøytene å peke ut Moore enn hva de forventer. I bildegalleriet under finner du noen før og etter bilder av.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere