RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kamer Qaka forlenger med Vålerenga

Sist oppdatert:
Landslagsspilleren har signert ny proffkontrakt.

Kamer Qaka (17) har signert ny proffkontrakt med Vålerenga.

- Vi er veldig glade for å ha med Kamer videre, forteller utviklingssjef i Vålerenga Fotball, Andrea Loberto, til vif-fotball.no.

- Kamer har god nærteknikk, er ballsikker og skaper ofte ubalanse ved å passere forsvarsspillere. Han er treningsvillig og har utviklet seg mye i forhold til å kombinere gode ballferdigheter med aggressivt forsvarsspill.

Kamer Qaka kom til Vålerenga fra Brandbu på Hadeland sommeren 2009. Unggutten var jaktet av flere europeiske storklubber, men signerte en proffkontrakt med Vålerenga da han fylte femten år i april 2010. Allerede en måned senere debuterte han på Vålerengas a-lag som den yngste noensinne da Oppsal ble slått 11-1 i den første NM-runden. Qaka scoret det siste målet. I november i fjor debuterte han i Tippeligaen da Vålerenga slo Stabæk 2-0 i Freddy dos Santos avskjedskamp.

- Kamer trener jevnlig med a-laget og har en god kamparena i 2. divisjon. God matching og stabile prestasjoner på disse arenaene vil gjøre spranget til Tippeligaen mindre. Han har kommet godt i gang i år og hadde en positiv kamp i serieåpninga mot Ørn Horten der han bidro til seier, sier Loberto.

Qaka er fast på G17-landslaget og har også spilt på landslaget i årsklassen over.

- Han får gode referanser og god matching på internasjonalt nivå gjennom landslaget. Det er viktig for utviklingen hans.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere