RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kammuri gav stormfull onsdag

KAMMURI: Den tropiske syklonen Kammuri førte til blant annet store nedbørmengder i Hong Kong da den nådde land onsdag 6. august 2008.
KAMMURI: Den tropiske syklonen Kammuri førte til blant annet store nedbørmengder i Hong Kong da den nådde land onsdag 6. august 2008. Foto: DAVID HECKER/AFP
Sist oppdatert:

Den tropisk stormen "Kammuri" var klassifisert som en tropisk syklon i klasse 1 med vindstyrke opp mot 100 km/t da den nådde land i områdene i og rundt Hong Kong onsdag.

KAMMURI: Den tropiske stormen Kammuri sin antatte bane 5. august 2008.

I morgentimene onsdag gjorde områdene rundt Hong Kong og Macao seg klar for å ta i mot uværet. All båttrafikk til og fra øyene i området ble innstilt, flere av bruene stengt, og store deler av flytrafikken lammet. Skoler i Hong Kong holdt stengt onsdag og folk ble oppfordret til å holde seg innendørs.

"Kammuri" er den 9. tropiske stormen i den nordvestlige seksjonen av Stillehavet (nord for ekvator og vest for den internasjonale datolinjen) i årets sesong, og bare en av flere som har herjet kystområdene av Sør-Kina hittil i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere