Gå til sidens hovedinnhold

Kampen mellom Tone og Charlotte

Hvem vinner?

(SIDE2): Charlotte Thorstvedt føler seg som en underdog i løpekampen mellom Tone Damli Aaberge og henne selv.

De to jentene skal nemlig få med seg kjendisvennene sine, og alle andre til å løpe i Oslos gater. Anledningene er et PR-framstøt fra Nike hvor Tone Damli Aaberge skal løpe for Oslo Vest og Charlotte Thorstvedt skal representere Oslo Øst.

Tone Damli Aaberge har allerde vært ambassadør for Nike en stund, men Charlotte Thorstvedt er et forholdsvis nytt ansikt hos sportsgiganten.

Trengte et spark
- Du er vel mest kjent for å løpe fra pub til pub, spøker konferansier Sigrid Bonde Tusvik med Charlotte Thorstvedt.

- Jeg er definitivt en underdog, ja smiler hun tilbake. Men jeg trengte et spark i baken. Nå er det pole-dancing, yoga og løping for meg de neste ukene, men jeg frykter Tone. Hun er jo en treningsnarkoman, sier Charlotte.

Og det er lett å se at Tone Damli Aaberge er i god form.

- Jeg jogger hver dag, og jeg har allerede begynt å rekruttere folk på byen, sier Tone

Sammen med rapperen Sirius og MTV-bloggeren Sami skal de få med seg folk fra ulike deler av Oslo i kampen om å dominere byen ved å løpe lengst mulig i september.

Dette gjøres ved å utsyre løpeskoen med en chip som måler hvor langt du løper. Sirius representerer Oslo Nord, Sami representerer Oslo Sør, Tone representerer Oslo Vest og Charlotte representerer Oslo Øst. Selv om det bare er rapperen Sirius som faktisk er den eneste som er fra Oslo.

LES FLERE HELSESAKER HER

Avslappet atmosfære
- Jeg bor på Grønland og har tidligere bodd på Tøyen. Så østkanten var et naturlig valg for meg, sier Charlotte til Side2. Hun trives på østkanten fordi det er så mye liv i gatene og en avslappet atmosfære.

- Det er kanskje noen som syns jeg er rar fordi jeg velger å bo på Grønland, men jeg liker meg godt, sier hun.

Om formen, sier Charlotte, som kanskje er mer kjent for sene nachspiel enn tidlige joggeturer, at alle må begynne et sted.

- Dette er jo en konkurranse som alle kan være med på, så jeg representerer vel kanskje de som ikke har nådd fomtoppen helt enda.

- Ingen treningsnarkoman
På den andre siden av byen bor Tone Damli Aaberge, og hun er glad i å løpe.

- Jeg er ingen treningsnarkoman, men jeg liker å løpe, sier hun. I tillegg til å få med seg kjæresten Aksel Hennie lover hun å prøve å rekruttere Petter Stordalen og Gunhild Melhus.

- De er jo glad i å løpe, så det burde jeg klare. Aleksander With har jeg allerede gitt et par joggesko, så han er også med, sier Tone.

Madcon skal med
Charlotte lover å få med seg faren sin og MTV-bloggeren Sami Alem, lover å få med Karpe Diem og Madcon-gutta. Dessuten skal de slå jentene, i tillegg til hverandre, da.

- Målet vårt er å slå Tone, sier de i kor. Hun løper 10 kilometer hver dag!

- Og hvordan er formen deres? Er dere i god form?

- Nei. He-he. Men vi kommer til å bli det. Vi satser på en pangstart, eller kanskje vi kan bytte chip med Tone, spøker de to.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene