*Nettavisen* Nyheter.

Kampklare damer

Vålerengas damelag gleder seg til å ta i mot Byåsen til opprykkskvalifisering.

10.10.09 13:49

Vålerenga Damer A tar søndag kl. 14.00 i mot Byåsen på Hafslundbanen på Valle til opprykkskamp. Byåsen slo Sortland 1-0 i første kamp, men med uavgjort eller Vålerenga-seier kan Vålerenga avgjøre egen skjebne borte mot Sortland.

- Vi har ventet lenge på denne kvalifiseringen og nå kommer den endelig. Jentene gleder seg til å komme i gang. Vi er et spillesugent lag som gleder seg veldig til å ta i mot Byåsen og som lengter etter å spille kamp igjen, sier spillende trener Cecilie Berg-Hansen til vif-fotball.no.

Krigerske trøndere

Berg-Hansen har sett Byåsen ved noen anledninger og forventer et krigersk lag.

- Byåsen spiller seg sjelden ut fra forsvaret og slår gjerne langt mot spissene. Jeg tror vi får lite rom å spille i selv og de kommer sikkert til å ligge kompakt, sier hun.

- Vi møter et lag som kriger godt, men jeg håper de er mer spillende enn hva jeg har fått inntrykk av.

Uansett hvordan Byåsen legger opp spillet sitt, skal Vålerenga være godt forberedt.

- Vi har en plan for hvordan vi skal slå Byåsen og har forberedt oss godt. Jeg tror vi har en god sjanse til seier fordi vi har et spillemønster som fungerer og som har fungert i hele år. Vi har jobbet mye med det offensive og det glir bra. Vi har mye bra kombinasjoner og mye fart på topp.

- Vålerenga har spillere med gode ferdigheter til å være et 2.divisjonslag og vi har veldig trua på måten vi spiller på. Det er såpass innarbeidet at vi skal bli vanskelige å slå, avslutter en offensiv Berg-Hansen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Inge Wallumrød/engasjert.net

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.