Gå til sidens hovedinnhold

Kampsporttrener siktet for grov vold

Steinkjer (NTB): En 35 år gammel kampsporttrener er siktet for grov vold i Steinkjer.

Voldsepisoden skjedde i Steinkjer natt til søndag. Videoopptak viser at kampsporttreneren angrep en beruset mann i 30-årene med en serie slag og minst to knespark mot hodet, melder Trønder-Avisa.

- Dette er en svært stygg sak. Vi snakker om en brutalitet som vi sjelden ser, sier etterforsker Fridtjof Rannem ved Steinkjer politistasjon.

Den siktede 35-åringen er trener i kampsporten Mixed Martial Arts (MMA). Kampsporten er sterkt voksende i Norge, og har søkt om å få komme med i Norges Idrettsforbund. Den skadde lå tirsdag fortsatt på sykehus og har foreløpig ikke vært i stand til å bli avhørt av politiet.

- Vi har konfrontert den siktede med medlemskapet, og han har bekreftet at han driver med kampsport. Dette kan få betydning for saken, i form av at han kan bli siktet for vold med særlig farlig redskap - noe som har en strengere strafferamme, sier Rannem.

Den siktende sier til Trønder-Avisa at han er helt uenig i politiets fremstilling av saken, og benekter at volden skjedde uprovosert. (©NTB)

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene