RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan bli «Årets Villmarking»

Sist oppdatert:
Lars Monsen er en av fem nominerte til prisen «Årets Villmarking» som deles ut førstkommende fredag i Ålesund.

Det er Norges Jeger- og Fiskerforbund som står bak prisen som deles ut for første gang, melder forbundet på sine nettsider.

De andre nominerte
De andre nominerte til prisen er: Steinar Lio fra Namsos som har drevet nybrottsarbeid for å gjøre jakt og fiske tilgjengelig for alle. Tone Jorunn Tveito og Ingrid Vadder som er kjent for sitt prosjekt «Barbeint», en syv måneder lang tur gjennom Norge ved hjelp av ski, kajakk og apostlenes hester.

Lars H. Krempig fra Alta er naturfotograf, forfatter og lærer. Femtemann er Atle Stenmo fra Meråker i Nord-Trøndelag som er et allsidig friluftsmenneske.

Ulvang i juryen
Selve utdelingen skjer hos forbundets avdeling i Møre og Romsdal, i forbindelse med Villmarksmessa i Ålesund til helgen. Bortsett fra hederstittelen, får vinneren 50.000 kroner og en plakett.

Juryen består av biologiprofessor og jeger Reidar Andersen i Trondheim, sportsfisker Lise Dalen i Sandnes, og langrennsstjerne og friluftsmann Vegard Ulvang i Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere