*Nettavisen* Nyheter.

Kan bli din for 7,5 millioner

Foto: Splash (Ultimo/Splash News Splash)

Nå kan du spesialbestille dette lekre undertøyet.

16.12.10 11:44

(SIDE2): Undertøyet ser ganske alminnelig ut, men tar du en nærmere titt er det noe svært uvanlig med dette enkle plagget.

Undertøymerket Ultimo har laget en svært så eksklusiv bysteholder, og tilbyr nå muligheten for å spesialbestille herligheten som er smykket med 32 hvite 1 karats diamanter. Du må imidlertid være villig til å punge ut nærmere 7,5 millioner kroner for det lille plagget.

Må snu ryggen til
Det lekre undertøyet er designet av Ultimo-gründer Michelle Mone, og den anerkjente gullsmeden Grand Macintyre.

De 32 diamantene, som alle er innsatt i platina, former brystholderens bakdel. Du må derfor snu ryggen til din kjære om du ønsker å vise fram de kostbare godsakene, og den som ifører seg plagget får selv sjelden muligheten til å beundre herlighetene

Det er den brasilianske modellen Raica Oliveira som er iført den eksklusive BH-en på Ultimos kampanjebilder, og man kan trygt si at undertøyet kommer til sin rett.

Erstattet Kelly Brook
Det var i 2010 den langbente skjønnheten skrev kontrakt med Ultimo, og erstattet dermed Kelly Brook som undertøysmerkets kropp og ansikt utad.

Hun skal i forbindelse med den nye kampanjen for merket ha uttalt at hun mer enn gjerne poserer i undertøy, men at hun ikke vil bli avbildet naken.

Oliveiro har jobbet for motehus som Dior Dolce & Gabbana, H&M, Chanel og Victoria's Secret. Hun har også vært å finne i magasiner som Vogue, Elle og badedraktnummeret til Sports Illustrated.

Siden 2008 har 26-åringen også vært motereporter for Journal Record.

BH til 10 millioner
Ultimo er ikke det eneste undertøysmerket som har satset på eksklusivt undertøy den siste tiden.

Victoria's Secret avslørte tidligere i år en glitrende ny BH - til en verdi av over svimlende 10 millioner kroner. Denne var spesiallaget til Victoria's Secret årlige og mye omtalte juleshow, og det var Adriana Lima som fikk æren av å strutte nedover catwalken i den.

Men i motsetning til Ultimos BH var ikke denne til salgs.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.