RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan du bedre enn dette?

Sist oppdatert:
Eget «Halo»-bankkort, YouTube-video og tatovering av spillogoen på underarmen. Er du enda tøffere?

(Spillmagasinet): I samarbeid med Microsoft gir Spillmagasinet bort en Xbox 360, strategispillet «Halo Wars» og en eksklusiv spillkveld for to personer hos Microsoft.

For at premien skal gå til en skikkelig «Halo»-fan ber vi leserne om å bevise at de er akkurat det - enten i form av en god historie, et bilde eller kanskje en video.

VINN:Her kan du delta i konkurransen

Responsen har ikke latt vente på seg. Mange har tatt tastaturet fatt, som brukeren Exepter: «Har noen av dere tatt med dere Xboxen deres på ferie bare for å få spilt et spill, et spill du kjøpte for nærmere et halvt år før denne ferien? Som du har runnet online og offline, sammen med flere venner på flere forskjellige vanskelighets grader?».

Andre er litt mer ekstreme. Brukeren Djevelen har ikke mindre enn tatovert logoen fra spillet på underarmen. Riktignok ikke for denne konkurransen, men det er unektelig et bevis på at du er stor fan av spillserien.

Også Jod-R har postet et bilde som viser at han ikke går av veien for å gjøre det lille eksta for «Halo». Han har bestilt et eget bankkort preget med logoen fra «Halo 3».

VanCorny og kompisen har tatt konkurransen på alvor og filmet og redigert sammen en video for å vinne. Og de gjør det slett ikke verst:

Konkurransen er ennå ikke over. Her viser vi litt av hva folk har postet så langt, men har du en god historie, et bra bilde eller en video du vil poste har du sjansen til å vinne Xbox 360, strategispillet «Halo Wars» og en eksklusiv spillkveld hos Microsoft.

VINN:Her kan du delta i konkurransen.

På forsiden av Spillmagasinetfinner du flere gode saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere