RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan du være venn med eksen?

Ekser kan være vanskelig å takle både rett etter et forhold, eller mange år senere. Er det mulig å være venn med eksen din? Her er noen tips.

Det er ikke alltid lett å komme over en eks, eller å komme seg videre. Etter all sannsynlighet var det noe med din eks som gjorde at du likte han eller hun veldig godt. Her er noen tips til hvordan du kan bli venn med eksen.

1. Bruk tiden

Dere må ha tid fra hverandre, og akseptere at den andre har det også.

2. Glem det du irriterete deg over

Kanskje la han underbuksene sine igjen på gulvet, eller hun maste alltid på deg når du skulle kle på deg? Glem alle småtingene. Skal dere være venner er dette ting man må akseptere.

3. Sett grenser

Det er utrolig viktig å ha grenser for hva dere kan gjøre og ikke gjøre. Det er veldig enkelt å fortsette med alle de tingene som var bra i forholdet, og dermed egentlig ikke løse ett eneste problem.

4. Ikke bli sjalu

Det livet din eks-partner lever nå er uten deg. At han har sex med noen andre eller at hun går ut med en veldig kjekk fyr er slik det skal være. Man har gått videre.

5. Si unnskyld

Unnskyld for hverandre alle de dumme tingene dere har sagt til hverandre. Slett gamle tekstbeskjeder og glem de, skyv ting under teppet som godt kan være der.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere