RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TRENING: Lena Alexandra hjelper andre med å komme i bedre form.
TRENING: Lena Alexandra hjelper andre med å komme i bedre form. (TV Norge)

Kan ikke forstå dem som ikke trener

- Da hadde jeg følt meg veldig dårlig, sier Lene Alexandra.

(SIDE2): Lene Alexandra har arbeidet som personlig trener siden i høst i fjor.

Ego
- Jeg hjelper alle typer mennesker - fra unge jenter som kjenner seg igjen i meg, med lav selvfølelse, til de mer selvsikre og sterkere businessmennene. Jeg hadde faktisk aldri trodd at jeg skulle bli så flink til å jobbe med andre. Jeg trodde jeg var litt mer ego, sier Lena Alexandra til Her og Nå.

Selv om den tidligere modellen slapp sin første jazz-singel «Try to catch me» på nyåret, å er det fortsatt trening som er stammen i livet hennes.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Bedre humør
- Det er blitt mer og mer viktig for meg å trene, fordi det hjelper på humøret, og for at jeg skal takle alt i hverdagen. Jeg føler meg bedre og har funnet balansen i tilværelsen. For meg er det kjempeviktig, og jeg kan ikke forstå dem som ikke trener. Da haddejeg følt meg veldig dårlig, sier hun.

Lene Alexandra forteller tidligere til Side2 om at hun bare hadde fått positive tilbakemeldinger etter at det ble kjent at hun skulle bli personlig trener.

- Jeg er helt overveldet over velkomsten jeg har fått fra folk i bransjen og i treningsbransjen sprer folk veldig mye positiv energi. Jeg kjente at jeg virkelig trengte en pause fra show business.

Lene Alexandra Øien ble for første gang kjent gjennom realityserien «Robinson» i 2004. Senere har hun fått mye oppmerksomhet på grunn av sine silikonpupper, sin opptreden i Melodi Grand Prix og ikke minst for seieren i «Skal vi danse».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere