*Nettavisen* Nyheter.

Kan man tygge seg vakker?

VIGO er et kosttilskudd i form av sukkerfri tyggegummi. Den kan kun kjøpes på apoteket. Veiledende utsalgspris er 39,90 ,-

Lanserer kosttilskudd i tyggegummiformat.

28.09.11 19:45

(SIDE2): Vigo finnes i tre varianter og inneholder ingredienser som skal bidrar til sunn hud, redusere tretthet og utmattelse, samtidig som den gir våkenhet og forbedret konsentrasjon.

- Dagens forbrukere etterspør produkter med merverdi. Tyggegummi med funksjon er populært i utlandet, men hittil har det ikke vært mulig å få tak i disse i Norge. Vi har utviklet et konsept som skal være et tydelig og lett valg for forbrukerne, sier Lisa Westerdahl, nordisk produktsjef hos Antula Healthcare.

- Vigo er helt unike kosttilskudd i tyggegummiform, som vi tror kommer til å fenge mennesker i farten, sier Lisa Westerdahl, nordisk produktsjef hos Antula Healthcare.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Serien består av vigo FOCUS, vigo BEAUTY og vigo ACTIVE og inneholder vitaminer, mineraler samt andre ingredienser som karakteriserer respektive konsept.

vigo FOCUS
Er utviklet for trendbevisste mennesker som er interessert i nyheter, teknologi og omverdenen. vigo FOCUS har en frisk smak av clear mint og inneholder oppkvikkende vitaminer, ginseng og koffein, som gjør deg våken og forbedrer konsentrasjonen.

vigo BEAUTY
Passer for kvinner med skjønnhetspleie og sunn livsstil som interesseområder. vigo BEAUTY finnes i en fruktig mint-smak, og den inneholder B-vitaminer og selen, som styrker hår og negler, samt betakaroten, som bidrar til en sunn hud.

vigo ACTIVE
Passer for deg som trener, er interessert i helse og gjerne vil ha et ekstra tilskudd av vitaminer og mineraler. vigo ACTIVE har en smak av power mint og inneholder vitaminer, koffein og magnesium, som reduserer tretthet og utmatting.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.