RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan miste Vålerenga-kampen

Sist oppdatert:
Fredrikstad-kapteinen må holde seg i skinnet mot Rosenborg.

Vålerenga tar i mot Fredrikstad på Ullevaal stadion mandag 31. oktober kl. 19.00. Fredrikstad ligger for øyeblikket kun fire poeng foran nedrykkstruede Start, og skal møte sørlendingene i innbyrdes oppgjør lørdag 5. november.

Onsdag kveld er Fredrikstad på besøk i Trondheim, hvor Rosenborg er motstander på Lerkendal i en hengekamp i Tippeligaen.

Flere i faresonen

Fredrikstad har flere spillere i faresonen for å måtte sone karantene mot Vålerenga om de pådrar seg gult kort mot Rosenborg. Det gjelder Khalifa Jabbie (6 gule), Vidar Martinsen (4 gule), Amin Askar (2 gule) og FFK-kaptein Celso Borges (2 gule).

Også Etzaz Hussain har 6 gule kort så langt i sesongen, men onsdag spiller han kvalifiseringskamp til EM for G18-landslaget sammen med Håvard Nielsen og er følgelig ikke med til Lerkendal.

Staw ute

Fredrikstad har også noen skadeproblemer, melder fredrikstadfk.no.

Keeper Lasse Staw sliter med en strekkskade og er ute resten av sesongen. Også Dino Mulac er ute resten av sesongen etter at han ble operert for en ankelskade forrige fredag. Dave Myrie begynte å vidt å løpe igjen lørdag etter en skade, og skal være i rute i forhold til FFKs planer, melder Erik Strøm, uten at det kommer klart fram hvordan de planene er.

Alex Valencia er med i full trening, men ikke 100 % restituert melder FFKs nettsider. Det ventes at han er spilleklar snart.

Vålerenga - Fredrikstad
Tippeligaens 28. runde, Ullevaal stadion, mandag 31. oktober kl. 19.00
Kjøp dine billetter her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere