*Nettavisen* Nyheter.

Kan seiersrekken fortsette?

VIF Hockey tar i mot Frisk Asker på tirsdag.

18.10.10 13:49

Vålerenga tok en sterk borteseier mot Rosenborg søndag. VIF kom under 0-1 i første periode, men til slutt ble det en oppskriftsmessig seier 5-1. Vi sitter allikevel med følelsen av at mange lag vil få problemer i Leangen i år, så det var 3 svært viktige poeng vi fikk med oss. Mye hvile får ikke spillerne, for allerede tirsdag er det klart for ny kamp på Jordal. Da kommer Anders Myrvold og Frisk Asker på besøk.

Frisk Asker kommer garantert til Jordal for å revansjere det forsmedelige nederlaget i sesongens første møte mellom de to lagene. Den gang feide Vålerenga isen i Askerhallen med svimle Frisk-spillere og stoppet ikke før det stod 0-7 på tavla. I samme kamp barket forøvrig unge lovende Jonas Oppøyen sammen med Anders Myrvold i en aldri så liten krangel. Selvtilliten har nok vært bedre i Frisk-leiren tidligere, for med kun 1 seier på de første 10 kampene, er laget desidert sist på tabellen.

Topp mot bunn

I og med Stavangers tap på Hamar søndag, rykket Vålerenga opp på andre plass bak Sparta, så det er topp mot bunn som møtes på Jordal tirsdag. Vi skal imidlertid være ydmyke overfor oppgaven, og det blir garantert en tøff kamp. Frisk er i desperat poengnød, og er dermed nødt til å angripe. Det kan gi rom for kontringer og spillevendinger til vår fordel, og det kan meget vel være duket for en underholdende ishockeykamp.

Kjøp billett på forhånd!

Vi oppfordrer folk til å stikke innom en Narvesen eller 7-Eleven-forhandler og kjøpe billett i god tid. På den måten unngår du billettkø på Jordal og kan i stedet gå rett til inngangene.

NB! Prisen er eksakt den samme ved forhåndssalg!

Vi gleder oss og håper nettopp du tar turen til Jordal.

Vålerenga – Frisk Asker
Jordal Amfi, tirsdag 19. oktober klokken 18:30

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.