RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan tjuvstarte laksesesongen

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Normalt starter laksesesongen 1. juni. Men det er en mulighet for at du kan tjuvstarte laksefisket – på helt lovlig vis.

Har du lyst, og vil du bidra økonomisk, kan du bli en av få utvalgte som får fiske i Namsen allerede siste helgen i mai, tre dager før elven åpnes for ordinært fiske. Som seriøst interessert laksefisker vet du at dette er en unik mulighet til å lande den virkelig store laksen. Å være førstemann i elven øker sjansen for storfangst og uforglemmelige opplevelser.

Det er Namsenvassdragets Grunneierforening, i samarbeid med grunneierne i Namsen, som står bak dette nye og meget eksklusive tilbudet. Din innsats, i form av donasjon eller deltakelse i en spesielt tilrettelagt auksjon, kan føre deg rett inn i et eventyrlig laksefiske.

Nytt kunnskapssenter
Formålet med det eksklusive auksjons-/ donasjonsfiske i Namsen 2005 er å skaffe mest mulig penger til den nyopprettede stiftelsen Kunnskapssenter for laks og vannmiljø. Inntektene går uavkortet til kunnskapssenteret.

Kunnskapssenter for laks og vannmiljø skal drive fram praktiske forskningsprosjekter. Anvendt forskning gir økt kunnskap om villaksen og dens leveområder. Sterke og bærekraftige villaksbestander er til glede for alle.

Følg med
Vil du bidra økonomisk til Kunnskapssenteret, og dermed bli en av få som får fiske i Namsen allerede i mai? Da må du følge med på www.inatur.no fra 4. april. På nettstedet vil du finne detaljert informasjon om dette auksjon- og donasjonsfiske.

Tilbudene blir behørig presentert på nettstedet, og du får vite hvordan du kan delta for å få tilslag på årets desidert beste tilbud for laksefiskere. Selve auksjonen foregår i perioden 25.-28. april. Dagen etter, den 29. april, får de utvalgte, og meget sannsynlig svært glade laksefiskerne, vite resultatet.

Les mer om saken på inatur.no (ekstern lenke)

Her kan du lese mer friluftslivstoff

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere