Gå til sidens hovedinnhold

Kan vi likevel spille dette før jul?

Slippdatoen til «God of War III»-demoen avslørt.

Siden slutten av september har vi visst at den delen av «God of War III» som ble vist fram på spillmessen E3 vil følge med samlepakken «God of War Collection» til PS3. Pakken består av PS3-tilpassede versjoner av PS2-spillene «God of War» og «God of War II».

Sony har annonsert at «God of War Collection» og demoen til «God of War III» blir tilgjengelig i november - i USA - og nå kan det se ut til at nettsiden Siliconera har snublet over den endelige lanseringsdatoen.

15. oktober ble actionspillet «Infamous» lansert i Japan. Personer som kjøper spillet får også en kode som gir tilgang til å laste ned «God of War III»-demoen - fra og med 19. november, skriver nettsiden. Det er rimelig å anta at også amerikanske og europeiske spillere kan laste ned spillet fra den samme datoen, selv om «God of War Collection» ikke vil dukke opp her i Europa før i 2010.

«God of War Collection» gis ut på Blu-ray og utviklerne har oppdatert grafikken til en oppløsning på 1280x720 piksler (720p) med dobbel antibivirkning for å glatte ut grafikken. PS3-versjonene av spillene vil også sørge for troféstøtte, og skal ha en oppdateringsfrekvens på 60 bilder i sekundet, skriver Sony på sine nettsider.

Vil du vite mer om spillet? Spillmagasinet har skrevet utallige artikler om «God of War»-serien. Her snakker fem utviklere ut om Sonys superspill.

Se «God of War III» i aksjon her:

HTML EMBED
Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken