RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kanal4 ansetter Lars Kise

Sist oppdatert:
Telemarksavisas nyhetsredaktør, Lars Kise, flytter på seg. Kise er ansatt i samme stilling i Kanal4.

Lederkabalen til Kanal4 er i ferd med å ta form. I forrige uke ble Leslie Goldsack ansatt som programdirektør, mens Sverre Bjørnsen ble ansatt som musikksjef i forrige måned. Nå har kanalen ansatt Lars Kise som nyhetsredaktør.

- Lars Kise er en dyktig og troverdig journalist med utstrakt erfaring fra radio og fjernsyn. Han har solide lederegenskaper og følgelig det som skal til for å bygge opp og samkjøre en nyhetsredaksjon fra bunnen av, sier Leslie Goldsack, programdirektør i Kanal4 i en pressemelding.

Kise er utdannet journalist ved distriktshøgskolen i Volda. Han har arbeidserfaring blant annet fra NRK Dagsrevyen, NRK Her og Nå, NRK Telemark og NRK Redaksjon 21.

Kise arbeider for tiden i Telemarksavisa der han har vært nyhetsredaktør de tre siste årene.

Goldsack fortellerat de hadde svært mange godt kvalifiserte og solide søkere til denne jobben, men at Kise var førstevalget.

- Vi er meget tilfredse med at han i dag har takket ja til å utvikle Kanal4s nyhetsprofil og lede Kanal4s nyhetsavdeling, sier Goldsack.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere