*Nettavisen* Nyheter.

Kanal4s nyhetsredaktør trekker seg

Kanal4s nyhetsredaktør Lars Kise slutter i stillingen fire måneder før radiokanalen starter sendingene og kun to måneder etter at han fikk jobben.

20.06.08 11:05

Lars Kise blir likevel ikke nyhetsredaktør i Kanal4. Hvem som blir kanalens nyhetsredaktør, blir avklart i løpet av omkring to uker, ifølge en pressemelding fra radiokanalen. Det er kun to måneder siden han takket ja til jobben, og han rakk ikke å begynne i stillingen.

– Etter en helhetsvurdering av min situasjon har jeg valgt å ikke tiltre stillingen, men jeg vil ikke gå nærmere inn på hvorfor, sier Lars Kise til Propaganda.

Han legger til at det ikke ligger noen form for dramatikk i at han sluttet og presiserer at han har stor tro på at den nye radiokanalen vil nå målet om å bli en relevant og vektig nyhetsformidler i Norge

- Jeg tror det blir en allright plass å jobbe, med mange dyktige folk, sier han videre.

- Det er leit at vi likevel ikke skal samarbeide med Lars Kise, og vi ønsker ham lykke til når han nå skal finne seg nye oppgaver, sier kanalsjef Arne Krumsvik i en pressemelding.

Lars Kise er er for tiden avtroppende nyhetsredaktør i Telemarksavisa, en stilling han blir i ut året.

- Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre etter dette. Det blir litt spennende å se, sier han.

Kise er utdannet journalist ved distriktshøgskolen i Volda. Han har arbeidserfaring blant annet fra NRK Dagsrevyen, NRK Her og Nå, NRK Telemark og NRK Redaksjon 21.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.