RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kane spiller U21-EM

Sist oppdatert:
London (NTB): Harry Kane debuterte nylig for Englands A-lag og kan bli en viktig brikke for Roy Hodgson i framtiden. Men sjefen godkjenner at spisstalentet blir med til sommerens EM for U21-lag i Tsjekkia.

Det betyr at Tottenham-profilen høyst sannsynlig går glipp av Englands neste EM-kvalifiseringskamp borte mot Slovenia 14. juni. Fire dager senere EM-åpner nasjonens U21-lag mot Portugal i Uherske Hradiste.

Kane scoret etter 79 sekunder i debuten da England befestet tabelltoppen i gruppe E med 4-0 over Litauen fredag. Nettopp den gode starten gjør det lettere for Hodgson å unnvære ham til neste runde.

– Roy og jeg vet at seniorene er i en god posisjon, og han føler at erfaringen av å dra til Tsjekkia i sommer vil være mer til fordel for Harry enn kampene han har nå, sier Englands U21-landslagssjef Gareth Southgate til The Guardian.

– Vi føler at vi kan spillerne de beste forberedelsene til å gå opp til seniornivået og ha suksess gjennom at de deltar i U21-EM. Det er også tilfellet med Harry, legger Southgate til.

England skal også møte Sverige og Italia i gruppespillet i U21-EM. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere