RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Kannibalen» må i fengsel

Foto: Ole Dag Kvamme (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
30-åringen spurte jenter om de ville la seg bli spist, stekt, grillet og marinert.

Nå er mannen dømt til ubetinget fengsel i ett år og to måneder. Kristiansand tingrett har funnet 30-åringen skyldig i fem tilfeller av plagsom og hensynsløs opptreden, skriver fvn.no.

Retten peker i sine premisser for dommen på at «et sammenfallende trekk for tiltalte er at han i sin skriftlige dialog med de fornærmede, nokså umiddelbart tok opp tema knyttet til kannibalisme, og da i form av konkrete spørsmål om de fornærmede ville la seg bli spist, stekt, grillet og marinert».

Selv hevdet tiltalte at det ikke var han som pleiet denne kontakten med jentene. Enten var han på butikken eller på serveringssteder når kontakten var etablert, eller så var det en kompis av ham som brukte hans påloggingsnavn. Denne forklaringen har domstolen ikke festet lit til, skriver avisen.

Nettsamfunnet Nettby stengte «Kannibalen» ute etter at det ble oppdaget at han kom med drapstrusler.

De fornærmedes forklaring går ut på at denne personen svært ofte foreslo at den videre «samtalen» skulle fortsette på chattekanalen MSN. Her fortsatt 30-åringen med sine gjentatte og tidvis svært insisterende oppfordringer om at de fornærmede måtte la seg spise. Personen fokuserte også på at de unge kvinnene måtte være nakne i denne prosessen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere