RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kanon bak rattet i Fløyfjellet

At flere bilister reagerte på vinglete kjøring, var kanskje ikke så rart. Østeuropeeren bak rattet hadde nemlig hele to i promille!

Mannen hadde bøttet øl til den store gullmedalje før han satte seg bak rattet mandag ettermiddag. Kun flaks gjorde at det hele ikke endte i tragedie, for en rekke bilister ringte politiet og fortalte om farlig kjøring i Fløyfjellstunnelen.

Bilen ble stoppet kort tid etter, og ut sjanglet en østeuropeisk kar på 43 år som slett ikke var i stand til å sitte bak rattet.

– Påvirkningen var høy, hele to i promille. Dermed bar det rett i fyllearresten. Det tok sin tid før han kunne avhøres, kan du si, forteller politiadvokat Ivar Abrahamsen ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

43-åringen hadde også med seg to passasjerer, som heller ikke hadde et anstrengt forhold til alkohol.

– Ifølge patruljen på stedet, var 43-åringen den som var mest edru av de tre, forteller Abrahamsen.

Mannen har, kanskje ikke uventet, lagt kortene på bordet og tilstått promillekjøringen. Han blir i dag fremstilt for tilståelsesdom i Bergen tingrett.

– Dette er adferd som har et enormt skadepotensial, både for ham selv og andre. Vi vil derfor legge ned påstand om ubetinget fengsel i 21 dager, samt en bot, sier Abrahamsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere