Gå til sidens hovedinnhold

Kanonkveld for TV 2

Onsdag kveld ble en kanonkveld for TV 2. Fotballkampen Norge - Portugal samlet mange seere, men nyhetene og Farmen var det enda flere som så.

Fotballkampen Norge - Portugal fikk mange til å benke seg foran tv-skjermen. 588.000 tv-seere fulgte kampen og det ga TV 2 en markedsandel på 50,1 prosent.

Ny rekord
Men det var ikke bare fotball som falt i smak på TV 2 onsdagskvelden. Nyhetene sørget for sin tredje høyeste rating i hele 2003 med 834.000 seere og en andel på 53,8 prosent.

Farmen har hatt gode seertall hele denne sesongen og er fortsatt populært. I går ble det satt ny rekord for årets sesong. 781.000 så Olav velge Bjørn Tore til første kjempe. Det sørget for en markedsandel på 51,6 prosent.

Holmgang kunne også notere gode tall for gårsdagen. 574.000 fulgte debattprogrammet som dermed fikk en andel på 44 prosent - til tross for sent sendetidspunkt.

Kanonkveld
- TV-seerne brukte ikke fjernkontrollen i det hele tatt i går. De fikk det de ville ha på TV 2 på løpende bånd. Vi hadde en kanonkveld, sier informasjonssjef i TV 2, Geir Mikalsen, til TV 2 Nettavisen.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget