Gå til sidens hovedinnhold

Kanskje kommer "Tjorven"

Er du hundelsker er søndag din dag. Norsk Retrieverklubb (NRK) slår til med drømmedag i Sørkedalen.

SØRKEDALEN: Norsk Retrieverklubb avdeling Oslo og omegn inviterer til familiedag ved klubbhytten i Sørkedalen ved Bogstad gård, med moro for hele familien, både de på to og fire bein.

Ifjor ble dagen arrangert i regnvær. Likevel kom folk.

– Vi hadde om lag besøkende. Og det i dårlig vær. Søndag er det meldt strålende vær. Vi forventer mange tilskuere, sier Ina W. Eriksen i NRK.

Klubben arrangerte familiedag for første gang i fjor. Med fjorårets suksess i minne så ønsker klubben å invitere til nok en familiedag. Arrangementet som har innlagt klubbmesterskap starter kl. 10.00 og holder på utover dagen.

Vil gi noe tilbake

– Vårt ønske med familiedagen er å gi tilbake til våre medlemmer og hundeeierne i Oslo og omegn. Det vil bli klubbmesterskap i lydighet, demonstrasjon av agility og triks med hunden - samt også mulighet til å prøve for de som ønsker dette. Dette er aktiviteter som passer selv for familiehunden som aldri har prøvd før, sier Eriksen.

Oppvisning

Det blir også demonstrasjon av hvilke former for hundesport som retrieveren er opprinnelig avlet for, Retrieverjakt.

– Vi vil gjerne vise hvor allsidig retrieveren er. En tjenestehund vil komme og vise hva den kan. Dessuten har vi har også en viltjaktchampion som kommer på besøk.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping