RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kanskje litt mye lepper?

FINERE FØR: LiLo er så vakker med gyllen hud og sitt naturlig rødlige hår. Det er ikke så fint med gulbleket hår, gusten hud og enorme lepper. Dette minner om Courtney Love, og det er ingen god ting.
FINERE FØR: LiLo er så vakker med gyllen hud og sitt naturlig rødlige hår. Det er ikke så fint med gulbleket hår, gusten hud og enorme lepper. Dette minner om Courtney Love, og det er ingen god ting. (AP/Splash News)
Sist oppdatert:
Det er ikke alle som er like heldige med Restylane-injeksjonene...

(SIDE2:) Å, nei! Har Lindsay Lohan fått Courtney Love som skjønnhetsikon? Det lover ikke bra.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå!

Rødtoppen LiLo har sett så fantastisk ut det siste året, men sitt naturlig rødbrune hår, gylne hud (takket være sitt eget spraytanmerke?) og lange vakre extensions.

Men i det siste har hun bleket håret gulhvitt, droppet selvbruningen og sprøytet masse Restylane (ifølge ryktene) inn i leppene. Bildene nedenfor taler for seg.

Fashion Week
Lindsay er i New York for å overvære byens fashion week og se hva som blir hot neste vår og sommer.

Les: Slik jukser stjernene

Bildene hvor hun har på seg svart jakke og hatt er tatt av LiLo i byens Meatpacking District i helgen. Det er her de beste nattklubbene ligger.

Bildene hvor Lindsay har på seg blå topp og svarte tights er fra Bloomingdales feiring av Fashion's Big Night Out på torsdag.

Les: Lindsay Lohan i pornoparodi

Kul jakke
For øvrig synes vi Lindsay hadde på seg veldig kule vide jeans og lekker lang, pudderrosa bikerjakke da hun var på shopping i SoHo på fredag. Så stilen er det ingenting å si på – foreløpig.

Men uff, for noen lepper!

2361

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere