RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kaos etter kraftig regnvær i Sverige

Stockholm (NTB-TT): Redningstjenestene greide ikke å henge med da hundrevis av mennesker meldte fra om oversvømte kjellere etter at et kraftig regnvær feide over Midt-Sverige torsdag.

- Vi er så overarbeidet at vi bare kan rykke ut til de mest omfattende hendelsene. Vi kan ikke hjelpe villaer eller andre privatboliger og må konsentrere oss om lagerbygninger og andre steder der det er store verdier, sa brannsjef Anders Edstam i Södertörn.

SOS Alarm meldte om hundrevis av oversvømte kjellere i Stockholmsområdet, mange veier var hardt rammet og regnet førte så dyvåte fotballarenaer at fotballkamper måtte avlyses i Södertälje.

Utover kvelden drev regnværet videre vestover og skapte store problemer blant annet i Örebro, der O-ringens camping ble forvandlet til et sølehav.

Arrangørene av orienteringskonkurransen forberedte seg på å evakuere 450 orienteringsløpere fra campingplassen til en idrettshall.

Ifølge meteorologene dro regnværet videre til Norge, men det var ventet at det ville gjøre en sving og vende tilbake til Sverige i løpet av fredag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere