*Nettavisen* Nyheter.

Kaos på glatte veier

Oslo (NTB-Anna Nesje): En dødsulykke med flere skadde i Hordaland, kaos på E39 i Vest-Agder og Rogaland og mange småuhell på Østlandet preget søndagen. Mildvær og vind kombinert med nedbør ga svært glatte veier.

27.01.13 18:32

I Fusa kommune i Hordaland var det en alvorlig ulykke søndag ettermiddag, med en omkommet, to alvorlig skadde og flere med mindre skader.

På E39 i Rogaland og Vest-Agder var det søndag ettermiddag så vanskelige kjøreforhold mellom Helleland og Moi at politiet vurderte å stenge veien til den ble brøytet skikkelig, men det viste seg at de greide å holde veien åpen.

Sørlandsbanen ble åpnet igjen ved 17-tida etter å ha vært stengt siden fredag, men togene måtte kjøre saktere på grunn av den sterke vinden som får kjøreledningene til å svinge.

Biler snurret rundt og havnet utfor veien i Oslo-området, rundt Drammen og i Agder-fylkene. Buskerud politidistrikt meldte om til dels underkjølt regn søndag. I Elverum fikk en bil motorstopp, og andre som kom kjørende klarte ikke å stoppe. Dermed havnet fire biler i grøfta. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.