RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kappa samler Norges beste

Sist oppdatert:
Vålerenga og Kappa arrangerer Kappa Elite Tournament på Valle i mai.

- Kappa Elite Tournament samler de beste 16-årslagene i Norge. Med tiden er målet å samle de beste lagene i Norden. Et sentralt element i spillerutvikling er å få matchet seg mot best mulg motstand. Det får lagene i denne turneringa, sier turneringsansvarlig i Vålerenga, Johannes Moesgaard, til vif-fotball.no.

- Vi har savnet kvalitetsturneringer G-16-klassen og håper denne turneringa kan utvikle seg til en årlig og prestisjefylt konkurranse.

Vålerengas utstyrsleverandør Kappa leverer utstyr og premier til turneringen og det vil bli mulighet til å få kjøpt klær og effekter på en egen Kappa-stand.

Turneringa arrangeres på Hafslundbanen på Valle fra 29. mai til 1. juni.

- Det viktigste er at at matchinga skal være av god kvalitet. Kamptiden skal være nærmest mulig det som er normalt i seriesystemet og antall kamper skal være tilfredstillende i forhold til nedlagte ressurser både med tanke på økonomi og tid. Det vil også bli fokus på spilleranalyse og spillerutvikling.

Turneringa samler de beste 16-årslagene i Norge og følgende lag skal i aksjon på Valle i månedsskifte mai/juni: Rosenborg BK, Lillestrøm, Løv Ham, Strømsgodset, Skeid, Stabæk, Lørenskog, Molde FK, Aalesund, Moss FK, IK Start og Vålerenga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere