KappAhl gjentar storsuksessen

Foto: (Kappahl.no)

Kleskjeden er endelig ute med sin Hampton-inspirerte damekolleksjon.

14.03.13 18:15

Kappahls satsning på tidløs og collegeinspirert mote for menn ble en storsuksess på alle markeder høsten 2012. Nå lanserer kleskjeden endelig sin første Hampton-inspirerte kolleksjon for damer.

HTML EMBED

er navnet på den nye storsatsingen til Kappahl - en kolleksjon som består av preppy klassikere med en moderne vri.

The Hamptons

Inspirasjonen bak kolleksjonen stammer fra stedet med samme navn, nemlig The Hamptons, et av de mest populære villastrøkene utenfor New York. Stilen der er ledig og har røtter i den amerikanske collegekulturen. Moteinteressen er veldig høy, likevel skal klærne være komfortable å gå i og passe til all slags vær.

Det er et slagord som forklarer «The Hamptons Style» veldig godt; «Always look great, no matter the occasion».

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Kappahl.no)

Klassisk garderobe med en moderne vri

HTML EMBED

er tidløs, og består av klassiske plagg med tydelige feminine former. Marine temaet går som en rød tråd gjennom kolleksjonen i form av striper, stjerner og sporty print, og fargeskalaen holder seg mye innenfor rødt, hvitt og marineblått.

Kolleksjonen består av alt fra avslappende chinos til klassiske skjorter og blazere, som gir den moderne kvinnen en komplett vårgarderobe. Her kan du finne elegante ytterplagg, stilige underdeler, blazere og avslappet strikk og bomull. Den omfatter også badetøy og tilbehør i samme preppy amerikanske stil.

Det som skiller denne kolleksjonen fra andre er at detaljene er veldig gjennomførte. Dette kommer tydelig frem i form av sømmer, knapper, etiketter og et lekkert snitt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Cogdziezaile.pl/ Kappahl.no)

Allsidig bruk

- Oppdraget til våre designere har vært å inspirere kunden til en klassisk garderobe med en moderne vri og mange koordinasjonsmuligheter, som man kan bruke både på jobb og på fritiden, sier Kappahls Sortiments- og Designdirektør Carina Ladow.

Hampton Republic 27 er tilgjengelig i butikkene over hele landet f.o.m. torsdag 14. mars.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.