RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kåre vil ha halvparten

Sist oppdatert:
Kåre Valebrokk vil ha over halvparten av Kanal 4-aksjene. Og det målet kan han nå i løpet av dagen.

TV 2 var blant taperne da den nye "P4-konsesjonen" ble delt ut, men har uttrykt at de vil kompensere for det ved å kjøpe seg opp i kanal 4 eller P4.

Ifølge Aftenposten møtes ledelsen i TV2 og Kanal 4 i Bergen for å få forhandlingene om TV2s eierskap i havn. TV2-sjefen Kåre Valebrokk har tro på at saken kan være avgjort i dag, eller senest i morgen.

- Vi fortsetter forhandlingene der vi slapp. Jeg har tro på at vi kan bli enige. Men om det blir onsdag eller torsdag er vanskelig å si, sier Valebrokk til Aftenposten. Han røper også at TV 2 enten må få kjøpe over halparten av kanalen med en gang, eller ha en avtale om at de kan gjøre det etterhvert, for at det skal være interessant med et oppkjøp.

Ifølge Kanal 4s styreleder, Per Axel Koch, er det ikke urealistisk at TV2 kan få 50 prosent av eierandelene i Kanal 4. - Det er selvfølgelig aspekter som må diskuteres. Men vi er alltid positive når vi er i forhandlinger, og så langt har vi hatt en god dialog med TV2 sier Koch.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere