RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bertine fikk prisen som Norges mest velkledde kvinne
Bertine fikk prisen som Norges mest velkledde kvinne Foto: Scanpix

Kåret Norges stiligste kjendiser

Sist oppdatert:
Bertine Zetlitz og Petter Stordalen ble kåret til Norges mest velkledde på Oslo Fashion Awards fredag kveld.

(SIDE2): Fredag kveld var det Oslo Fashion Award i idrettshallen Vallhall og flere priser skulle gis ut. Det var Bertine Zetlitz og Petter Stordalen som stakk av med prisene for Norges mest velkledde kvinne og mann.

De nominerte

De nominert for prisen som mest velkledde kvinne var: prinsesse Märtha Louise, Mariann Thomassen, Ane Dahl Torp og Maria Mena. Mariann Thomassen var Bertines egen favoritt, fortalte hun Absolutt Underholdning, men det var altså Bertine selv som tilslutt stakk av med prisen.

Stordalen vant

På herresiden hadde Petter Stordalen sterke konkurrenter for mest velkledde mann; Magne Hoseth, Morten Abel, Kåre Conradi og Nicolai Cleve Broch var alle nominerte men ingen kunne slå den stilige hotellkongen.

Prisen for Årets Motebutikk gikk til Benedikte Ferner og det var Baron von Bulldog som stakk av gårde med prisen som årets designer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere