RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kåret til årets beste tastatur

Sist oppdatert:
Logitechs spilltastatur G13 mottar gjev pris under CES 2009.

(Spillmagasinet): Consumer Electronics Show 2009 (CES) er i gang i Las Vegas og som vanlig deles det ut en rekke priser til utstyrsprodusenter i en forskjellige kategorier.

Ifølge panelet har spillere i år grunn til å være fornøyde med Logitech, som vinner priser i hele tre kategorier innen spill. Logitech anses som best innen innovasjon i kategorien «Electronic Gaming» for tastaturet G13 Advanced Gameboard.

I tillegg får de to æresbevisninger i samme kategori for hodetelefonene G35 og bilspillrattet Driving Force GT, skriver produsenten i en pressemelding.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

G13 er designet for å passe til hånden og fingrene og skal gi bedre komfort når du spiller. De glatte og buede tastene skal gjøre det enklere å finne knappene.

Med tre ulike spillmodus, 25 programmerbare knapper og en programmerbar analog spake kan G13 gi opp til 87 forskjellige måter å styre spillet på (dette krever programvareinstallasjon). Du kan også sette opp ulike skreddersydde knappeprofiler for hver enkelt av dine spill. Du kan også lage makroer uten å sette spillet på pause.

Lydbilde «utenfor hodet»

Hodetelefonene G35 (ja, som brunosten) mottar ærespris på CES 2009 og er de første som støtter 7.1 surroundlyd.

- Hodetelefonene stimulerer den komplekse akustikken i et lytterom og skaper et detaljert utenfor-hodet-lydbilde, skal vi tro Logitech selv.

G35 skal redusere lyd fra omgivelsene og hindre forstyrrelser i underholdningen, mens en justerbar forstyrrelsesreduserende mikrofon fokuserer på stemmen din og reduserer bakgrunnsstøy.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Ærespris til racingratt

Det offisielle rattet til racingspillet «Gran Turismo» er designet i samarbeid med Polyphony Digital, utviklerne av spillet, og mottar en æresbevisning på CES 2009.

- Selskapene har arbeidet sammen for å få en unik innovativ posisjonsknapp - den første for force feedback ratt noensinne - som gjør at brukere kan fininnstille bilens balanse ved å justere fordelingen av bremsekraften, friksjonen av akselerasjonen og demperinnstillinger, skriver Logitech i en pressemelding.

På forsiden finner du flere gode saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere