Gå til sidens hovedinnhold

Kåret til årets beste tastatur

Logitechs spilltastatur G13 mottar gjev pris under CES 2009.

(Spillmagasinet): Consumer Electronics Show 2009 (CES) er i gang i Las Vegas og som vanlig deles det ut en rekke priser til utstyrsprodusenter i en forskjellige kategorier.

Ifølge panelet har spillere i år grunn til å være fornøyde med Logitech, som vinner priser i hele tre kategorier innen spill. Logitech anses som best innen innovasjon i kategorien «Electronic Gaming» for tastaturet G13 Advanced Gameboard.

I tillegg får de to æresbevisninger i samme kategori for hodetelefonene G35 og bilspillrattet Driving Force GT, skriver produsenten i en pressemelding.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

G13 er designet for å passe til hånden og fingrene og skal gi bedre komfort når du spiller. De glatte og buede tastene skal gjøre det enklere å finne knappene.

Med tre ulike spillmodus, 25 programmerbare knapper og en programmerbar analog spake kan G13 gi opp til 87 forskjellige måter å styre spillet på (dette krever programvareinstallasjon). Du kan også sette opp ulike skreddersydde knappeprofiler for hver enkelt av dine spill. Du kan også lage makroer uten å sette spillet på pause.

Lydbilde «utenfor hodet»

Hodetelefonene G35 (ja, som brunosten) mottar ærespris på CES 2009 og er de første som støtter 7.1 surroundlyd.

- Hodetelefonene stimulerer den komplekse akustikken i et lytterom og skaper et detaljert utenfor-hodet-lydbilde, skal vi tro Logitech selv.

G35 skal redusere lyd fra omgivelsene og hindre forstyrrelser i underholdningen, mens en justerbar forstyrrelsesreduserende mikrofon fokuserer på stemmen din og reduserer bakgrunnsstøy.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Ærespris til racingratt

Det offisielle rattet til racingspillet «Gran Turismo» er designet i samarbeid med Polyphony Digital, utviklerne av spillet, og mottar en æresbevisning på CES 2009.

- Selskapene har arbeidet sammen for å få en unik innovativ posisjonsknapp - den første for force feedback ratt noensinne - som gjør at brukere kan fininnstille bilens balanse ved å justere fordelingen av bremsekraften, friksjonen av akselerasjonen og demperinnstillinger, skriver Logitech i en pressemelding.

På forsiden finner du flere gode saker om spill.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken