RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX

Kari Traa full som 4-åring

Sist oppdatert:
Kari Traa sparer ikke på konfekten i sin selvbiografi.

(SIDE2:) Kari Traa favner bredt i boka «Kari» som utkom på Damm forlag torsdag, fra åpenhjertig om forhold til alkohol, slanking og alvorlig sykdom i nær familie, til utredninger om de fire OL-opplevelsene og møte med døden i Zambia. Resultatet er ifølge dem som har lest den en av de næreste og mest intime selvbiografiene som har kommet fra en norsk idrettskjendis.

En av de mest dramatiske historiene er hvordan hun slåss med en dopet mann i Tyrkia . Dette ble kjent tidligere i uken, da hun fortalte til Det Nye at hun ikke rakk å være redd og fikk reaksjonen etterpå.

I dagens Dagbladet gjengis flere utdrag fra boken, blant annet idrettskjendisens refleksjoner om festing og alkohol.

- Eg har ikkje behov for å skeie ut med ting eg ikkje har godt av. Samstundes trur eg ikkje du tek særleg skade av en skikkelig «julekule» iblant, skriver hun, og fortsetter:

- Eg har alltid hatt et naturleg forhold til alkohol. Første gong eg var full, var eg fire år gammal. Eg drakk noko søt likør og vart heilt vill. Eg dansa og turna til langt på kveld og mamma fekk meg ikkje i seng (...) Den andre gongen eg var full, var eg elleve år. Da var det Besten som skjenka meg.

LES OGSÅ SKATTELISTENE: Kule-Kari på minstelønn

De mye omtalte nakenbildene er også omtalt i boka, der Traa forteller om hvordan folk på Voss gikk og skulte på henne etter at de kom på trykk i VG. «Folk er skikkelig feige, dei tør ikkje seie noko direkte», mener hun og skriver:

- Eg synest ikkje bildet er pornografisk sjølv om eg held ei hand i skrittet. Eg ser både psykisk og fysisk sterk ut, påpeker Traa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere