RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kari Traa satser på hjemmebane

Sist oppdatert:
Skiyndling Kari Traa gjorde det skarpt som idrettsutøver. Nå åpner hun dørene til sin egen butikk på Voss. Se bildene.

(SIDE2): Lørdag åpnet Traa sin første Kari Traa konsept-butikk.

Som idrettsutøver har hun gjort suksess over hele verden, samtidig som hun alltid har vært en svært god ambassadør for hjembygden Voss.

Suksess
Samtidig som hun har vært toppidrettsutøver har hun de siste fem årene satset på sin egen kleskolleksjon, noe som også har gjort henne til en vinner som forretningskvinne.

Finansavisen meldte nylig at salget av Traas kleskolleksjon økte med 30 prosent i 2006, til 23 millioner kroner. Klærne hennes distribueres nå til hele 12 land.

Butikk på Voss
Likevel har Kari Traa ikke uventet valgt å åpne sin første butikk på Voss. Kari Traas konsept-butikk byr på 160 m2 med klær for jenter.

- Voss var det naturlige valget for min konsept-butikk. Her har jeg røttene og historien min. Å åpne en ren jentebutikk i ei lita vestlandsbygd er kanskje ikke den naturligste ting i verden, men å skape noe nytt er spennende, sier Kari Traa i en pressemelding.

TV-stunt
Nylig mottok hun kommersialiseringsprisen i det direktesendte showet «Skaperkraft» på TV 2. Traa har alltid hatt en egen evne til å få oppmerksomhet, og denne prisutdelingen var ikke noe unntak.

Da hun kom på scenen for å motta kommersialiseringsprisen, løftet hun på bunadsstakken. Deretter så det ut til at hun trakk av seg trusa.

Stuntet fikk mye oppmerksomhet. Du kan se det ved å følge lenken under.

Video: Se Kari Traas trusestunt

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere