RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Karoline Nakken i Sentrum

Sist oppdatert:
Mandag er det tidligere Miss Norway-vinner Karoline Nakken som står i Sentrum.

(SIDE2): Karoline Nakken var Norges representant i den 45. Miss International-kåringen. Kåringen ble avholdt i Tokyo, september 2005.

Det ble ikke finalplass på Karoline, men responsen hun og de andre deltakerne fikk i forbindelse med kåringen gjorde allikevel dette til en opplevelse hun aldri vil glemme.

Karoline har reist verden rundt og representert Norge. Slik har hun også oppfylt drømmen om å jobbe som modell. Har du en liten modellspire i magen og spørsmål om hvordan det faktisk er å jobbe som modell?

Eller lurer du på hvordan det er å reise rundt som Norges representant og oppleve så mange spennende ting?

Kanskje du bare vil sende en oppfordring eller hilsen til Karoline – da er det bare å møte opp på Kjendischatten i Sentrums Høyblokk førstkommende mandag klokken 15.00.

Sentrums univers består av avatarchatten «Høyblokka» og er en interaktiv chat for alle mellom 13 og 18 år. Her kan du chatte med venner, stifte nye bekjentskaper, delta i debatter, være med på avstemninger og nå også delta i tippekonkurranse!

Høyblokka består av 7 etasjer, så her er det mange rom man kan treffe nye venner i. Hva med å møtes på kafé eller kanskje i bakgården?

Er du ikke Sentrum bruker enda? Registrer deg her – helt gratis. http://sentrum.tv2.no/

Karolines mobilblogg finner du her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere