*Nettavisen* Nyheter.

Karpe Diem ser stjerner

Karpe Diem ser mot stjernene i sin nye musikkvideo «Stjerner» som er en smakebit på deres nye album. Se videoen her.

(YEYE): «Stjerner» er Chirag og Magdis pre-singel til det nye albumet som er rett rundt hjørnet.

Gutta i Karpe Diem er trolig mest kjent for sommerhiten «Piano» fra 2006. Nå er de også aktuelle med sin nye sommersingel «Under Overflaten (som Marit Larsen)» som allerede spilles på norske radiostasjoner, selv om den ikke blir lagt ut til salg før 23.juni.

Les også:Er dette sommerens landeplage?

Se musikkvideoen til «Stjerner» her:

HTML EMBED

Hva synes du om den nye musikkvideoen til Karpe Diem? Gi din mening nederst i artikkelen.

Erfarne rappere
Chirag og Magdi i Karpe Diem har allerede gjort stor suksess med sin to foregående album «Glasskår» fra 2004 og «Rett fra Hjertet» fra 2006. Albumet «Rett fra Hjertet» Albumet fikk gode kritikker og solgte over 18.000 eksemplarer. Karpe Diem vant også Alarmprisen og ble nominert til Spellemannsprisen og til MTV Europe Music Awards som beste norske artist.

Nytt album til sommeren
Karpe Diem forteller at de vil gi ut et nytt album i løpet av sommeren.

- Vi putter hjertet og alt vi har av muskler ( ja, nerd: Chirag også) på å ikke trekke en sånn ”hiphopskiveutsetting” ut i det uendelige. Hvis Gud vil kommer alt til å gå som planlagt der. Fingers crossed, forteller Karpe Diem på sin hjemmeside.

Før albumslipp må man i følge bransjen gi ut singler, men å velge en singel er en vanskelig. «Stjerner» ble rapduoens singelforslag og smakebiten fra det nye albumet, en såkalt pre-singel eller gatesingel.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.