Kaster klærne i Super Bowl 2005

Mange amerikanere reagerte på Janets pupp, men de 14 modellene som spilte fotball i bare undertøyet ble godt mottatt. Til neste år skal Lingerie Bowl bli enda mer sexy. Se bildene her.

11.02.04 10:36

Amerikanerne som fulgte med på Super Bowl på TV kunne i pausen switche over til Lingerie Bowl. Dette er en betalingstjeneste der man kunne se to lag med syv lettkledde modeller spille en kort fullkontakts fotballkamp. På denne måten fikk man vist frem det siste innen undertøy, samt mye bar hud uten at en hel nasjon satte saltkringlene i halsen.

Egen liga
Lingerie Bowl var en suksess og gikk langt bedre enn forventet, til tross for at noen av modellene fikk mindre ankel- og kneskader, sier en talsmann for Horizon Productions.

Nå annonserer de at Lingerie Bowl vil komme enda sterkere tilbake neste år. Da stiller de nemlig med en egen undertøysliga med fire lag og 13 modeller på hvert lag, melder Wireless Flash.

Lagene som skal delta i neste års Lingerie Bowl har fått navnene " Los Angeles Dream," "New York Euphoria," "Dallas Desire" og "Chicago Passion". I år var Angie Everhart og Nikki Ziering blant dem som deltok, og det blir nok enda flere kjendiser på banen til neste år.

Bilder av noen av årets deltakere finner du i bildegalleriet oppe til høyre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.