RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kaster ut Stepstone - satser på Crew

Sist oppdatert:
Analysehuset Orion Analyse og Stig Myrseth gjør endringer blant favorittaksjene. Sjekk endringene her
Stig Myrseth og Orion Analyse er ute med en endring i sin modellportefølje fredag.

- Vi tar Crew inn i modellporteføljen etter en overbevisende presentasjon i går (torsdag red. anm.). Ut går Stepstone hvor mye av det kortsiktige potensialet synes tatt ut etter at aksjen har steget 85 prosent siden vi tok den inn i modellporteføljen i fjor høst, skriver Myrseth til kundene.

Om Crew aksjen skriver Myrseth at han synes at brikkene er i ferd med å falle på plass for en kommersialisering av Mindoro Nickel. Videre synes han og Orion at Crew-ledelsens tanker om å splitte Crew i en mineral- og en gulldel er positiv. Sist trekker Myrseth frem at gullproduksjonen på Nalunaq gir en viss nedsidebeskyttelse i aksjen.

Orion er videre positiv til Tomra og AF Gruppen, og trekker dette frem i "Dagens Case-spalten". Dette skriver Myrseth om Tomra:

- Tomra (34,40) er også vel verd å følge med. Aksjen synes nå å våkne til liv etter å ha konsolidert og samlet krefter i nærmere to måneder.

Dette er den nye Orion-porteføljen:

* Inmeta
* AF Gruppen
* Veidekke
* Otrum
* Tomra
* Lithuanian Telecom
* Hands
* Acta
* Belships
* Crew

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere