*Nettavisen* Nyheter.

Kastes ut av USA?

Adnan Ghalibs første ekteskap skulle være en hemmelighet. Nå er det avslørt, og han kan bli kastet ut av Amerika.

30.01.08 18:26

(SIDE2): Britney Spears kjæreste, Adnan Ghalib har holdt sitt første ekteskap hemmelig - til og med for brudens foreldre.

To ekteskap
Britney Spears kjæreste Adnan Ghalib har nå skilt seg fra sin siste kone, Azlynn Berry, etter at han fikk et forhold til popartisten Britney Spears.

Men nå er det også avslørt at han var hemmelig gift også før ekteskapet med Berry. Hvis han ikke har fortalt om ekteskapet, mener eksperter nå at han kan slite med oppholdstillatelsen, og kanskje bli sparket ut av America.

- Han kunne blitt kastet ut, sier innvandringsadvokat Brad June ifølge Splash News.

Svigerfar ikke fornøyd
Nyhetene om det korte nye ekteskapet har også sjokkert hans første kone, Chelsea Weinpers familie.

- Jeg er totalt sjokkert, sier Chaleas fra, Brad Weinper.

Så fortsetter han.

- Jeg likte han ikke fra første gang jeg så ham. Jeg er egentlig bare glad at jeg ikke har visst om dette ekteskapet før nå. Jeg ville hatet å være hans svigerfar.

Papirer viser at Adnan giftet seg med Chelsea i 2001 i California, men at de fylte ut skilsmissepapirene kun seks måneder senere.

- Etter at en person har giftet seg med en amerikansk borger, tar det mer enn noen måneder før oppholdstillatelsen er i boks, sier advokaten.

- Hvis han har fått oppholdstillatelse etter skilsmissen, og han ikke har gitt beskjed om det, kan han bli kastet ut, legger han til.

Les mer om Britney her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag